(MC, Producer, Video Director,Mix Engineer)

Imp (Христиан Христов) е роден в гр.Видин на 25.04.1987г. Той е един от създателите на Roof Rhymez Studio заедно с DarkSide (Васил Клисуров), Sr.Martini (Мартин Савов) и B1K (Борислав Божков). Първите си записи и бийтове започва да прави през 2000/2001г. , като няколко години след това създава и групата F82D, а по – късно и BADNEWZ заедно с Цветослав Цветанов (YPD).

Той е в основата и на доста проекти и формации, които са се заформяли около него. Някои от тях са: North West Crew, Sofia 1000 (заедно с Амедео Джакомини ака Chadeo), Out In Space и др. Към днешна дата IMP е продуцент, микс инжинер, автор и композитор в Roof Rhymez Studio.

Творчеството му се откроява с идентичност, която се дължи на личния опит натрупан през годините, като артист. IMP има зад гърба си два самостоятелени албума издадени през 2013г. „На Ръба“ и „БУДЕН“ през 2023г.  4 албума с момчетата от RRS. и едно EP с B1K. Зад гърба си артиста на ROOF RHYMEZ STUDIO има над 500 записани авторски парчета през годините, които продължават да растат.