SEEKERS – РАП КОНКУРС

Развий Алтернативна Представа

Участвай в най-якия РАП конкурс EVER!

От днес до 31 Май 2020 г. Фондация ТРОТОАРА и Roof Rhymez Studio, с подкрепата на Музикаутор, обявяват рап конкурс за всички вас – възрастта е без значение.

Ден пореден. Несъмнено ти е скучно и ти писна да си стоиш вкъщи, но няма как. Има как, обаче, да се включиш в нещо зрелищно и интересно!

Ако си начинаещ, любител или про-рапър, или пък хип-хопът просто е любимата ти музика, си попаднал на правилното място. Готов ли си да станеш част от най-якия онлайн контест на Фондация Тротоара?!

СТЪПКА 1

Последвайте Тротоара и Roof Rhymez Studio в Инстаграм и Фейсбук.

instagram.com/trap.trotoara

instagram.com/roofrhymez


СТЪПКА 2

Стъпка 2

Изберете бийт за вашия текст

IMP – Христиан Христов записа специално за вас два страхотни бийта, които да са основа за бъдещия хит.

СТЪПКА 3

Направете видео

Снимайте кратък клип, докато рапирате ваш текст върху бийта – създайте ваша песен. Времетраенето е без значение. Видеото може да е снимано и с телефон – важно е съдържанието.

СТЪПКА 4

Изпратете ни го чрез формата по-долу.

Форма за участие

НАГРАДИТЕ

Знаем, че си суетен и няма да искаш награда, но пък ние вече сме ти я подготвили! И то не една – благодарение на Roof Rhymez Studio и Музикаутор!

  • Първа награда – 200 лв от Музикаутор + Тениска + Албум от Roof Rhymez Studio.
  • Втора награда – 150 лв от Музикаутор + Тениска + Албум от Roof Rhymez Studio.
  • Трета награда – 50 лв от Музикаутор + Тениска + Албум от Roof Rhymez Studio.
  • Награда на публиката – 100 лв от Музикаутор + Тениска + Албум от Roof Rhymez Studio.
  • Специална награда за най-малкия участник!

Освен това, всеки участник ще получи и 20 т. за членска карта TRAP. И най-якото от TRAP – ВСЕКИ един от участниците ще може БЕЗПЛАТНО да записва и ползва студиото в TRAP, което направихме ЗАЕДНО С ВАС! Колкото иска! Безплатно!

TRAP студиото

Членски карти TRAP

Прочети условията за участие в конкурса и започвай да твориш!

Общи условия за участие в РАП конкурса Seekers

След одобрение, всички клипове ще бъдат споделени в специален албум във Фейсбук страницата и Инстаграм на Фондация Тротоара, където ще бъдат оценявани обективно от публиката и специално жури.

Най-добрите изпълнения – финалисти ще бъдат обявени на 7 Юни 2020 г.

Може да участвате и с повече от едно видео, но само едно ще е печелившото ви.

БЕЗ НАРКОТИЦИ И АЛКОХОЛ

Както знаеш – в Тротоара не толерираме темите за алкохол и наркотици, и си запазваме правото да не одобряваме такива творби, както и такива, които сметнем за неуместни.

КЛАСИРАНЕ И ОЦЕНЯВАНЕ

Изпълненията се оценяват от жури. Всеки член на журито оценява материалите по скала от 1 до 10. Журито оценява и гласува за най-добрите изпълнения, като основните критерии за оценка са смисленост и сложност на текста, флоу, дикция, техническо изпълнение (с ниска тежест).

Първите три места се определят от гласуването на журито, а “Награда на публиката” получава изпълнението, събрало най-много гласове – общо харесвания на клипа във Фейсбук страницата и Инстаграм на Фондация Тротоара.

Помогнете на участниците и споделете техните изпълнения!

ПОДКРЕПЕТЕ ТРОТОАРА

Фондация “Тротоара” си поставя и амбициозната задача да развие едно различно, ново и напълно безплатно пространство за младите, наречено T.R.A.P. Това е физическо място, където общуването, вдъхновението и творчеството в различни области ще се случват с пълни сили. Място, където ще могат да се провеждат репетиции, срещи, кръжоци, работилници и други дейности – напълно безплатно за младежи.

Студиото вече е готово, и всички участници в конкурса ще могат БЕЗПЛАТНО да се възползват от него, веднага след края на карантината.

А ако искате да се включите с дарение можете да го направите – ТУК.Сподели в: