Sr. Martini: Sniper Records бе моята голяма школа през годините

Артистите в българската хип-хоп музика могат да се похвалят с доста цветни и интригуващи истории, които формират творческия им път. Именно чрез тях почитателите и последователите им могат да надникнат отвъд псевдонимите им и да се докоснат и до душевността на човека на изкуството.

 

Разказите на Sr. Martini (Out In Space StudioWar of the Masses), които с охота сподели предhiphoparena.bg, чудесно се вписват в описанието по-горе. Творецът, наред с това, изрази и своята благодарност към всички, които са му подали ръка през годините и с които не спира да си сътрудничи и днес, като не пропуска дори да ги спомене поименно:

 

Творческия ми път започна в „Снайпер рекърдс”  при DJ Станчо, заведе ме Слим-арата, с който вече имахме идеи да направим група, да рапираме. Там е моята голяма школа през годините, въпреки че освен песента „Началото”, която се помни и до ден днешен с голямо уважение и любов от всички, през поколения дет се вика..нямам много реализирани песни от този период !

 

Другата е „Шах Мат” от албума на Слим „Филмотека Слимисимо”, който тогава спечели наградата на телевизия ММ за рап албум на годината ! Освен тези две песни..имам няколко записани, но неиздавани ! Просто самата атмосфера в студиото…наблюденията, сблъсъка с толкова много творци на едно място: Станчо– основния двигател, СлимСпенс , Димна завесаБобоДРС,Нокаут … доста големи минаха оттам, всеки с енергията си, с таланта си ! Незаменимо е като начален тласък, опит, първи крачки !

 

Не съжалявам, че тогава някак си не ми се получи..с времето разбирам, че не съм бил истински готов – сега вече кристално ясно знам кой съм , какво искам да кажа и как да го споделя с останалите ! Посланието ми е сърдечно и „на място” ! След години „творческа пауза” в която обаче не спирах да пиша текстове.. Слим ми се обади и пак се събрахме за проект, за което БЛАГОДАРЯ !

 

SlimSize ми даде като рап-изпълнител и Творец изключителни възможности …бяхме група, с барабани:  Косяка- Last Hope – легенди на българската хардкор сцена, бас : Папеца – много голям от същата банда, клавир : Главанака – също стабилен музикант, с богат опит на сцена и в студио…в тази формация имахме честта да „забиваме” на големи концерти : турне с Afu-Ra – в София, Белград и Букурещ, Delinquent HabitsFunkdoobiestRedmanAkil  the mc – Jurassic 5Raekwon (Wu tang  clan), Psycho RealmMala Rodriquez…включително редица силни български фестивали ! Страхотни времена и нов, безценен опит на „голяма сцена”..пред доста голяма аудитория..друг заряд е, както и самото музициране с банда, инструменти ! Уникално !

 

От тогава имаме само едно записано парче с клип – “Добавки”, което смея да твърдя , се прие и разбра доста добре от много хора ! Другите ни песни останах само по лайфове, не се реализираха студийно ! По значителни периоди от пътя ми после са : Създаването на групата ни и до ден днешен с Drunken Ma ,DarkSide & Sr.Martini – WAR OF THE MASSES-записите по Албума ни- „Изпод отъпканите царевици”, Sofia 1000– период, полезен за всички ни като опит и взаимоотношения..реално обеднинението ни с  IMP– наш голям приятел, колега и двигател и до ден днешен, с Борко– нашият приятел, китарист, басист и още нещо. За да дойдем до момента, в който се събрахме сегашната  група ПРИЯТЕЛИ и КОЛЕГИ ПОД ЕДИН ПОКРИВ,  с които сме един уникален, творчески екип, а именно – OUT IN SPACE studio !!!

 

Alexmall & GemGerataMihaela Martin-нашето бижу ,IMPWar of the Masses (Drunken MaDarkSideSr,Martini), Borko !!! Вече създадохме и реализирахме един Микстейп  – 1 ! Издадохме го ! Песни записваме и пускаме постоянно, клипове също..бройката расте и тепърва ще се увеличава….вдъхновение имаме в големи дози  !!! От скоро имаме и бенд..!!! Уважение заЯвката, Краси, ПешоСашо…тепърва ще чувате от нас много МУЗИКА ! Сега имаме шанса да се разгърнем на максимум като творци, обединената енергия и хармония е мощна движеща сила..набираме скорост и няма да изпуснем инерцията !!!

 Сподели в: